Slider Diyetisyen
Slider Diyetisyen Slider Diyetisyen
Uzman Diyetisyen

Besrek Deve

Hemen iletişime geç ve yepyeni bir görünüme sağlıklı bir şekilde kavuş

Uzman Diyetisyen Uzman Diyetisyen

Diyet Çeşitleri

  • Ketojenik Diyet

    Karbonhidrat alımını çok çok düşürerek vücudu ketozis isimli metabolik duruma sokmayı amaçlayan bir beslenme modelidir.

  • Vegan diyeti

    Vegan, ister yiyecek, ister giyim ne  amaçla olsun, her türlü hayvan sömürüsünü ve zulmünü dışlamaya çalışan bir yaşam biçimidir.

  • Intermittent Fasting Diyeti

    “Aralıklı oruç diyeti” olarak da bilinen intermittent fasting diyeti, çok eski dönemlerden beri kullanılan bir diyet türüdür.

  • İsveç Diyeti Nasıl Yapılır?

    Diyet kişide düşük karbonhidrat, yüksek protein ve yağ alımını hedefler. Kalorisi oldukça düşüktür.

  • Karatay Diyeti

    Karatay Diyeti’nde tüm şeker ve şekerli gıdalar, tatlandırıcılar, tahıl unu ve tahıl ile hazırlanmış besinleri tüketimi kesinlikle yasaktır. 

  • Akdeniz Diyeti

    Akdeniz’e kıyısı olan ülkelerin günlük olarak tükettiği yiyecekler tercih edilerek oluşan bir diyet çeşididir.

Diyet Çeşitleri

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi - Cuma: 09.00-18.00
  • Cumartesi: 11.00-17.00
  • Pazar: Kapalıyız

Uzman Diyetisyen

2004 yılında girdiğim Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2008 mezun oldu. 2009 yılında Diyetetik eğitimine başlamış olup 2014 yılında Gazi Üniversitesi Diyetetik Anabilim Dalında uzmanlığımı tamamladım. Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti alanında hastalar ile hastalığın tedavi sürecini takip ettim. 2015 ile 2020 arasında birçok devlet ve özel hastanelerde görev yaptım. Kasım 2020 tarihinden itibaren de kendi ofisimde Beslenme ve Diyetisyen olarak hastalarıma hizmet veriyorum. 

Diyetisyen

Aldığım Eğitimler:

  • Kronik hastalıklar (Obezite, Diyabet, Kalp ve Damar Hastalıkları gibi)
  • Kronik hastalık yönetiminde sağlıklı davranış değişimi:
  • Mindfulness, alışkanlıklarımız ve farkındalıklı yeme
  • Beden algısının beslenme problemlerine etkisi
  • Psikodiyet metodu ve TBT de uygulanması
  • Süpervizyon çalışmaları
Hizmetler.
Kilo Kontrolü ve Obezite

Kilo Kontrolü ve Obezite

Dünya Sağlık Örgütü(WHO)’ne göre Obeziteyi; vücutta sağlığı bozacak derecede aşırı ve anormal yağ birikmesi olarak tanımlamıştır.

Devamını Oku
bg
Online Diyet

Online Diyet

Düzenli olarak gelemeyen danışanlarımız için, Zoom üzerinden online diyet hizmeti vermekteyiz.

Devamını Oku
bg
Diyet Menü Planlama

Diyet Menü Planlama

Diyet menü planlama sistemi bulunan bireylerin günlük gereksinimlerini yeterli ve dengeli bir şekilde sağlamak, besinlerin besin...

Devamını Oku
bg
Sağlıklı Beslenme

Sağlıklı Beslenme

Sağlığın sürdürülmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması için sağlıklı beslenmeyi bir yaşam tarzı haline getirmek gerekir.

Devamını Oku
bg
Sporcu Beslenmesi

Sporcu Beslenmesi

Sporcunun performansının arttırılmasında ve başarılarının devamlılığının sağlanmasında sporcu beslenmesinin önemi büyüktür.

Devamını Oku
bg
Hamilelik Döneminde Beslenme

Hamilelik Döneminde Beslenme

Anne karnında yaşam yolculuğuna başlayan bebeğin, fiziksel ve mental açıdan normal olarak dünyaya gelebilmesi için anne adayının yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenmesi gerekir.

Devamını Oku
bg
Emzirme Döneminde Beslenme

Emzirme Döneminde Beslenme

Bebek için en kıymetli besin anne sütüdür. Bebek, yaşamının ilk altı ayı boyunca sadece anne sütü ile beslenmelidir.

Devamını Oku
bg
Çocuk Beslenmesi

Çocuk Beslenmesi

Çocuk ailesini ve çevresini kişileri daha yakından tanımaya ve ne yaptıklatını çözmeye çalışır. Bu nedenle çocukluk döneminin büyük bir kısmı inceleme ve taklitle geçer.

Devamını Oku
bg
Ergenlik Döneminde Beslenme

Ergenlik Döneminde Beslenme

Ergenlik döneminde besinsel ihtiyaçlar artar. Büyümenin hızlı olması nedeniyle enerji ve protein başta olmak üzere birçok besin öğesi gereksinmesi yükselir.

Devamını Oku
bg
Yaşlılarda beslenme

Yaşlılarda beslenme

Vücuttaki su miktarı azalır ve yağ dokusu miktarı artar. Kemiklerden mineral kaybı arttığından ötürü kemik erimesi ortaya çıkabilir.

Devamını Oku
bg
Kurumsal Beslenme

Kurumsal Beslenme

Kurumsal beslenme dünyada ve ülkemizde de kurumsal firmalar tarafından tercih edilen çalışan sağlığı odaklı beslenme danışmanlık hizmetidir.

Devamını Oku
bg
Bariatrik Cerrahi Diyet

Bariatrik Cerrahi Diyet

Obezite tedavisinde yapılan mide bandı, tüp mide ve gastrik bypass ameliyatları günümüzde artmaktadır. Yapılan bu bariatrik operasyonlar öncesinde ve sonrasında beslenme ve diyet programına uygunluk ameliyatların başarısını etkilemektedir.

Devamını Oku
bg
Diyabette Beslenme

Diyabette Beslenme

Beslenme planı hazırlanırken en önemli nokta aksi bir durum yoksa diyabetli kişinin vücut ağırlığını korumaya yönelik olmalıdır.

Devamını Oku
bg
Yeme Bozukluğu

Yeme Bozukluğu

İnceliğe önem verilmesi, şişmanlamaktan korkulması ve bunun yanında evde bol yiyecek içecek bulunması kişilerin yeme bozukluğuna sahip olması için zemin hazırlar.

Devamını Oku
bg

Randevu

Fazla kilolarınızdan kurtulmaya ne dersiniz?

Doğru ve sağllıklı beslenmek ve ideal kilonuzu korumak istiyorsanız ama nasıl yapacanızı bilmiyorsanız tam doğru yerdesiniz. Sizlere özel hazırladığımız diyetler ile sizlere mutlu etmeye ve güzel bir şekilde ideal kilonuza getirmeye yardım etmeye çalışııyoruz. 

Sizlerde bu serüvende kilo alma, iştahsızlık, kilo kaybı gibi birçok beslenme sorunu ile nasıl başa çıkılacağını göstereceğiz ön muayene ile sizleri tanımak ve sizlere rahatsızlığınız ile yardımcı olacağız. Bilgilerinizi yazdıktan sonra randevu tarihi belirleyip bizlerle iletişime gecebilirsiniz.

 

Nöroloji
Nöroloji
Nöroloji
Beslenme Bozuklukları
Beslenme Bozuklukları.

Beslenme hastalıkların çoğu zararlı gıdalar veya yanlış beslenmeden dolayı ortaya çıkmaktadır. Bunların azaltılması veya daha da iyisi keilmesi ile daha kaliteli ve uzun bir yaşam sizi bekliyor olabilir. 

Sağlıklı Kilo Verme

Pek çok kişinin düşündüğü ve sürekli diyet yaparak vermeye calıştığı ama çoğu kişinin yanlış diyet yaptığı için yapılan diyetten sonra kilo aldığı sağlık sorunlarının arasında kilo problemi gelmektedir.

Sağlıklı Kilo Alma

Fazla kiloların yanı sıra aşırı zayıf olma durumlarında da mutlaka bir beslenme ve diyetetik uzmanının başvurulmalıdır. Kilo alamamak, sağlık açısından riskli bir durum olup kişinin kaslarının zayıflamasına, kemiklerinin güçsüzleşmesine...

Hamilelik ve Emzirme Dönemi Beslenme Sorunları

Hamile olan kadınların bebeklerinin sağlıklı gelişimi açısından beslenmelerine gereken özeni göstermesi gerekmektedir. Sağlıklı bir bebek için anne adayının beslenmesi hem kendi hem de bebek için çok önemlidir.

Çocukluk Dönemi Beslenme Sorunları

Çocukluk çağında tip 2 diyabet, obezite, hiperkolesterolemi gibi sağlık sorunları yaşanabilmektedir. Yanlış ve düzensiz beslenmenin sonucunda bu hastalıkların ortaya cıkması olağandır.

Diyabet Hastalarının Beslenme Sorunları

Diyabet ya da yaygın bilinen adıyla şeker hastalığı, yanlış beslenmeden dolayı ortaya cıkanhastalıklar arasındadır. Yetersiz, düzensiz ve dengesiz beslenme sonucunda ortaya çıkan bu hastalık kabul edilen diyabet, doğru beslenmeyi öğrenmeyi gerektiren bir hastalıktır.

Mide ve Bağırsak Hastalıklarında Beslenme Problemleri

Kronik veya akut bağırsak ile mide rahatsızlıklarının tedavisinde ve önlenmesinde beslenme ve diyet birimi görev almaktadır. Gastrit, ülser, hazımsızlık gibi mide sorunları yaşayan ve ishal, kolit, emilim bozukluğu...

Yatan Hastaların Beslenme Problemleri

Hekimler kimi zaman çeşitli sağlık sorunları nedeniyle hastanede yatarak tedavi gören hastaların tedavilerine güç kazandırmak amacıyla beslenme ve diyet birimiyle iş birliği içinde çalışmaktadır.

Kişiye Özel Beslenme Uygulamaları

Beslenme ve diyet birimine dengeli ve sağlıklı beslenme açısından rutin kontrollerini yaptırmak, kilosunu kontrol altında tutmak isteyen kişiler de başvurmaktadır. Bu amaçla başvuran kişilere beslenme ve diyetisyen uzmanı tarafından kişinin boy-kilo endeksine

Alerji-Besin İntoleransı ve Beslenme

Besin alerjileri, bebeklik döneminden başlayarak insan hayatınıolumsuz etkilemektedir. Bu nedenle alerjisi olan bireylerin beslenmesine, çok küçük yaşlardan itibaren dikkat edilmelidir.

Yeme Davranış Bozukluklarında Beslenme

Yeme bozukluğu ( anoreksiya, bulumia vb )  tedavisinde amaç; bozulmuş yeme-içme davranışını değiştirerek yemek konusuna farklı bir anlayış getirmek ve yeni bir yeme düzeni kurmaktır.

Blog
En Sık Yapılan 7 Diyet Hatası
En Sık Yapılan 7 Diyet Hatası

Kilo vermek istiyoruz, her yolu deniyosunuz ama bir türlü başaramıyoruz…  Bazen kendimizi aç bırakarak zayıflayabileceğimizi zannediyoruz

Devamını Oku
Üç Beyazdan Uzak: Üç Malzemeli Şekersiz Kurabiye Tarifi
Üç Beyazdan Uzak: Üç Malzemeli Şekersiz Kurabiye Tarifi
Devamını Oku
Diyete Sadık Kalmanın 10 Altın Kuralı
Diyete Sadık Kalmanın 10 Altın Kuralı

Tok halde yapacağınız alışveriş tok halde gittiğiniz için sağlıksız yiyecekleri almaktan vazgeçirecek hem de bütçenizi korumanıza yardımcı olacaktır.

Devamını Oku
Morbid Obezite nedir?
Morbid Obezite nedir?

Kimlerin morbid obez yani aşırı obez olduğunu anlamak için, Beden Kitle İndeksi’ne bakılması gerekir. Sağlıklı bir Beden Kitle İndeksi; kg / m2 başına 17.5 ile 25 kg arasında değişir.

Devamını Oku
Tümünü Gör

Kişilerin, büyüme, gelişme dönemlerinde ve yaşamları boyunca sağlıklarının korunması, daha iyi hale gelmesi için beslenme ve diyet biliminin ilkeleri doğrultusunda kişiye özel diyet listeleri düzenlemektedir. Beslenmeden kaynaklanan sağlık sorunlarında, obezite, kilo yönetimi (kilo alma ve kilo verme), sağlıklı beslenme, hastalıklar ve diğer özel tıbbı durumlarda beslenme ve diyet programı planlar.

Diyetisyen ve Beslenme uzman olarak görev yapan bir hekime genel olarak beslenme hastalıkları nelerdir, şeklinde soru sorulabilir. Bu soruya yanıt olarak;

Hızlı kilo alıp, verme
İştahsızlık,
Diyet Yaparken hangi besinleri tüketmeliyim,
Obezite gibi beslenme sorunlarına kolaylıkla cevap verecektir.